Párt keres a kiscsillag!

Vásáry André: Már felkészültem a kapcsolatra...

Bár eddig minden idejét a zenére áldozta, ma már felkészültnek tartja magát egy párkapcsolatra a Csillag születik sztárja - Vásáry André örül annak, hogy már a közeget is megtalálta, ahol ismerkedhet.

2010.01.25 12:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nehéz dolga volt eddig a különös hanggal megáldott Vásáry Andrénak - Nem volt alkalma magával, és egy párkapcsolattal foglalkozni, mindent alárendelt a zenének. Ideje most sincs sok, de úgy érzi megtalálta a közeget, ahol hozzá hasonló, időhiányos emberek vannak, olyanok, akik elfogadnák az életmódját.

André nem tartja könnyű esetnek magát. Érzelmi állapota néha ingadozó. Ha szomorú, néha épp azokat bántja meg, akiket szeret. Jól alkalmazkodik azonban, és szerencsére mostanában úgy érzi, türelmesebb, és egyre biztosabb abban is, milyen párra vágyik - mondta el a Napi Ásznak a kiscsillag.

Karrierje építésén fáradozott eddig Vásáry André - Határozott elképzelése van arról, mit szeretne, és mit nem szeretne csinálni a jövőben.

Operákat például nem szívesen énekelne, maradna az úgynevezett crossover stílusnál, mert a pop műfaja vonzza leginkább.

Senki se úgy képzelje el azonban, mint egy Lady Gaga-t, Whitney Houston-t vagy Mariah Carey-t - szögezte le.

Tisztában van azzal, hogy musical-t tud énekelni, és popot is szeretne, bízik benne, hogy hamarosan ezt mások is hallhatják majd. André elmondta, úgy érzi, viszonylag felkészülten fogadta az ismertté válást.

Csak pozitív élményei vannak ezzel kapcsolatban és nincs olyan negatív dolog, ami visszarettentette volna őt.

Bűnbe esett Vásáry André!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.