Nem mondhatta meg Varga Viktor, hogy párja van?

Miért titkolta el szerelmét a kiscsillag?

Rengeteg lány rajongott érte és szavazott rá a tehetségkutató műsorban, valószínűleg legtöbben azt is hitték, Varga Viktor szingli - Az énekes azonban évek óta párkapcsolatban él!

2010.03.03 09:30Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nagy magabiztossággal pörgött a színpadon, élvezte a Csillag születiket Varga Viktor - A tehetséges fiúért odavoltak a lányok is, akik valószínűleg arra tippeltek, hogy a srácnak nincs barátnője. Pedig van, de Viktor nem beszélt róla - írja az Epizód magazin.

Szerinte nem lehet nem tudomást venni arról, hogy a többség azt hiszi, ő könnyű préda és minden őrültségre kapható. Extravagáns öltözködése és viselkedése okot adhat erre, de ő nem érzéketlen hímsoviniszta, aki nem tiszteli a nőket.

Maximalista inkább, aki képes mindent háttérbe szorítani, hogy karrierjét építse, ezért is döntött úgy, hogy megóvja a kedvesét a felhajtástól - mesélte Viktor az Epizód magazinban.

Nem akarta, hogy a kapcsolata léte vagy nem léte miatt írjanak róla a lapok, zenész-énekesként szerette volna, ha róla szólnak a cikkek, a "pillanatnyi celebség" nem vonzza őt, az céltalan - fogalamzott a kiscsillag. Ő évek óta bárokban zenél, szakmájából szeretne megélni, a Csillag születik után most talán végre teljesül a vágya.

Varga Viktor az Epizód magazinban bevallotta: viszonya kedvesével, Nellivel amolyan se veled, se nélküled kapcsolat, hiszen a párja nehezen dolgozza fel, hogy Viktorról olyan képek is születnek partikon, ahol más hölgyekkel táncol.

Az énekes úgy fogalmazott: megérti, hogy a lány össze van zavarodva, tény, ideje leülniük átbeszélni ezeket a dolgokat - írta meg az Epizód magazin.

A kiscsillag azt is elmondta, őszinték egymáshoz a barátnőjével, ő pedig sosem volt hazudós fajta, ha volt botlása, azt elismerte, hogy hogyan alakuljon az ő közös jövőjük, azt majd eldöntik.

Viktor nemrég jött haza az Egyesült Államokból, ahol ahol felvették első dalát, ehhez videoklip is készült. Nagyon büszke rá, hogy olyan emberekkel dolgozhatott együtt, akik már Jennifer Lopez-zel és Miley Cyrus-szal is együtt munkálkodtak.

Remek lehetőséget kapott, igyekszik ezzel jól sáfárkodni. A fiatal énekes most teljes gőzzel karrierjére koncentrál - írta az Epizód magazin.

Viktor szerint minden művész gyagyás egy kicsit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.