Éneklésből festésbe csapott a kiscsillag

Varga Viktort megihlette a szakítás?

Varga Viktorról, a Csillag születik első középdöntőjében kiesett kiscsillagról kevesen tudják, hogy az éneklés mellett tehetséges festő is - A verseny élményei és szerelmével való szakítása nagy erejű ihlettel szolgáltak Viktor számára.

2010.01.04 18:30Tabu tv

Varga Viktor kiesése után összeroppant és mély depresszióba süllyedt, ám a műsor után rengeteg szeretetet kapott rajongóitól és felkéréseket támogatóitól.

A Csillag születik egykori versenyzője a Tabu Tv-nek elmondta: "A kiesésem óta rengeteg szeretet kapok, akárhová megyek mindenhol felismernek. Az emberek sajnálattal tekintenek rám, hogy kiestem, és szeretettel, hogy megismertek" - Viktor így újra talpra tudott állni.

"Indulnak a felkérések,most már van egy jó stáb mögöttem, akik szervezik az életemet, a számaimat és lesz majd videoklip is hozzájuk, úgyhogy szépen bekerülök lassan a médiába." - mondta el a tabutv.hu riporterének.

Viktor kiállítása is önmegvalósításának egy nagy megállója. A középdöntős a képek megalkotásába és összeállításába is nagy energiát fektetett.

A riporter kérdésére elmondta, hogy kiállítása sikere miatt "teljesen fel van spanolva". Ám az internetes sztártévé videójában hozzátette: "Egy kicsit fáradt is vagyok, éhes, minden bajom van, mert egy héten át folyamatosan festettem, hogy elkészüljek mindennel. De nem panaszkodom: a szakmával járó fáradtságra ugyan nem vágyom, de a siker mindenért kárpótol" - mondta el a tabutv.hu-ra klikkelőknek a kiscsillag.

A tárlatot Ördög Nóra nyitotta meg, és Hernádi Judit, Szirtes Tamás és Fáy Miklós ugyancsak részt vettek a rendezvényen, ezzel kifejezve támogatásukat.

Ám kíváncsiak voltak Viktor róluk készült alkotásaira is. A sikerek ellenére Viktor könnybe lábadt szemmel mondta el a tabutv.hu-nak, hogy a Csillag születik miatt szerelmi élete is új irányt vett, hiszen szakítottak nagy szerelmével.

"Nem akartam belerángatni abba, ami itt most zajlott körülöttem, mert nem akart annyira szerepelni a médiában"
- indokolta meg a kiscsillag az elválást.

A szakítás fájdalmaiból Viktor a festésbe menekült, így születhetett meg kiállítása. Ugyanakkor pajkosan kiemelte, hogy "a csajozás létszükséglet, így valószínűleg lesznek hasonló dolgok mostanában az életemben."

Az énekes-festő a riporter kérdésére az egyéjszakás kalandok gondolatát sokat sejtető mosollyal utasította el.

Hernádi jött, mindenkit kiosztott és elviharzott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.