Varga Viktort is elcsábítják a lányok?

Buszról ugrálva is puszilják a kiscsillagot!

Veres Robi jelentkezett a tehetségkutató műsorba, de kapcsolata is ráment a versenyre - Varga Viktor három éve szereti a kedvesét, őt is a távkapcsolat és a rajongók teszik próbára...

2009.12.03 09:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Varga Viktor három éve alkot egy párt Nellivel, a párjával - Távszerelemben élnek, mivel a lány békéscsabai, az énekes pedig Pesten él. Mióta elkezdődött a Csillag születik, még kevesebbet találkoznak.

Nagyon szeretik egymást, de nem tudja, hogyan fog a jövőben tovább működni kapcsolatuk. Viktor bevallja: élvezi az ismertséget. Sok lány ír neki, de kevés köztük a pesti. Leszólítják az utcán, sőt, volt olyan, hogy egy lány lepattant a buszról, adott neki két puszit és visszaszállt...

A kiscsillag elárulta, tiszta lelkű, szép, okos lányra vágyik, és nem hátrány, ha hozzá hasonlóan vékony. Pesten pedig kevés a makulátlan hölgy - adta hírül a Napi Ász.

Legutóbb a stabil párkapcsolatban élő Veres Robi alias MC DC kapcsolata ment tönkre. Amikor a rapper a Csillag születik-be jelentkezett, még a kedvese szorított neki, Vanda.

Több újságban is megjelentek a páros fotói, ehhez képest nem sokkal később kiderült, hogy véget vetettek a kapcsolatnak.

Robi elmondása szerint korábban is távkapcsolatban éltek, hiszen ő mezőtúri, Vanda felsőtárkányi, keveset találkoztak, és ez a helyzet a tehetségkutató óta csak rosszabb lett.

A freestyle rapper azt is megosztotta az egyik lappal, hogy van egy lány, aki egy este felhívta őt - akkor még szerepelt Veres Robi száma az egyik közösségi portálon -, és egy rövid beszélgetés után a fiú kiderítette, kiről is van szó.

Nemcsak kedvesnek, helyesnek is találta a lányt a közösségi portálon talált adatlapja alapján. Azóta többször beszéltek, és két alkalommal már találkoztak is. Még akármi lehet a dologból - fogalmazott Veres Robi.

Összeomlott Varga Viktor kiscsillag!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.