Képernyőn cikizték a kiscsillagot...

Csúnya! Veres Robi testi fogyatékosságán viccelődött a humorista

Nem is annyira a tehetségkutató versenyzőjét, mint inkább a Showder Klub munkatársát borította ki Kiss Ádám humorista Veres Robi, alias MC DC cikizésével...

2009.12.02 09:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Túllőtt a célon a Showder Klubban a humorista - Kiss Ádámra még a kollégája is megorrolt, amikor az a Csillag születik sztárjára, Veres Robira tett megjegyzést. Közölte, hogy neki tetszik "ez a bicebóca rapper gyerek".

Kollégája, Somogyi András szerint etikátlan és gusztustalan dolog volt ilyet mondani, de azon is kiborult, hogy Ádám próbálta "leszájkaratézni" Robit, és közölte, szerinte freestyle-ozni könnyű, csak ki kell előre találni otthon a dolgot.

Veres Robi alias MC DC jót nevetett Kiss Ádám próbálkozásán, s bár elmondta, nem szereti, ha lebice-bócázzák, úgy véli, a humoristának csak ez jött a szájára. Ő nem találja ki előre, amikor rappel, s szerinte attól még, hogy Ádám elmondott egy mondatot, nem tud freestyle-ozni.

Robi azt üzente neki: maradjon a stand up comedy-nél, mert az ő műfajától messze van. Ő sem tudná csinálni, amit Ádám, de ha a humorista akarja, szívesen kihívja őt párbajra. Kiss Ádám az ötletet elutasította - adta hírül a Napi Ász.

Veres Robival kapcsolatban a napokban arról cikkezett a sajtó, hogy a freestyle-rapper új kedvesre lelt. Egyelőre szűkszavúan nyilatkozik a témával kapcsolatban, de azt nem cáfolja, hogy kialakulóban van életében egy új szerelem.

Robinak néhány hete még felsőtárkányi szerelme, Vanda szorított, amikor a fiú a Csillag születikbe jelentkezett. Sőt, a lapokban több írás is megjelent a boldog párról. Mára azonban ez a múlté.

A kiscsillag elmondása szerint Vandával korábban is nagyon keveset találkoztak, hiszen Mezőtúr messze esik Felsőtárkánytól. A verseny kezdete óta azonban még kevesebb idejük volt egymásra.

Majd egyszercsak az tűnt fel, hogy Robi adatlapján az egyik közösségi portálon már kettejük közös fényképei sem szerepelnek, és az ifjú sztár nem jelzi már, hogy kapcsolatban él.

MC DC azóta elmondta, az új lánnyal, aki úgy érkezett az életébe, mint egy villámcsapás, minden egy rövid telefonbeszélgetéssel kezdődött. Amikor még szerepelt a mobilszáma a közösségi portálon, felhívta egy ismeretlen szám.

Nagyon kedves hangú lány szólt bele a kagylóba. Később Robi utánanézett, ki is ez a lány, és nemcsak kedvesnek, csinosnak is találta.

Elmondása szerint azóta többször beszélgettek telefonon, és már kétszer találkoztak. A dologból még akármi lehet - fogalmazott a Csillag születik sztárja.

MC DC megmutatta: őt nem lehet megunni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.