Skizofrén volt a kiscsillag mamája

Öngyilkos lett a nagyanyja - Varga Viktor lehet, hogy örül is

Közel egy éve már, hogy nincs az élők sorában a tehetség nagymamája - Varga Viktor elárulta, hogy az idős asszony öngyilkosságot követett el. Korábban évtizedeken át gyógyszereken élt, skizofrénia miatt kezelték...

2010.01.11 09:25ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Amikor nagyanyjánál diagnosztizálták és kezeni kezdték a skizofréniát, az orvostudomány még nem volt olyan fejlett, mint ma. Varga Viktor szerint édesanyjának sokkal jobban fáj a nagymama halála, hiszen ő akkor is ismerte, amikor még magánál volt.

Mamája húsz éven át gyógyszereket szedett, alig tudta ellátni a férjét. Tavaly éppen új gyógyszereket kapott volna, de ehhez abba kellett hagynia a régiek szedését. A köztes állapotban következett be a tragédia: az asszony 60 évesen öngyilkos lett.

Viktor a gyógyszeres stádiumban ismerhette őt, nem alakult ki köztük erős kötődés. Bevallja, lehet, örül is annak, hogy nagymamája öngyilkos lett, hiszen élete egy nagy szenvedés volt. A kiscsillagot is elkapja időnként a depresszió, de mint mondja, megtanulta kezelni. Tudatosan átváltoztatja a gondolatait - adta hírül a Napi Ász.

Varga Viktor nem jutott be a Csillag születik tehetségkutató döntőjébe, s kiesését könnyek között fogadta. Már ekkor beszélt arról, hogy évek óta mániás depresszióban szenved.

Nem egyszerű a helyzete, de meditál, jógázik, sportol és zenével is próbálja kezelni lelki megpróbáltatásait.

Viktor a versenybe az éjszakai életből csöppent. Éjszaka dolgozott, s hiába próbált volna szabadulni, mint mondta, keveset keresnek a szülei, ő is alig jön ki a pénzéből.

Ha az étkezésre szánt összeg mellett maradt valami, akkor ruhát vett belőle. A divat miatt azonban már sokszor veszélybe került.

Korábban beszámolt arról, hogy amikor kollégista volt, késsel támadt rá egy banda, mert nem tetszett nekik a külseje. Egy autóból szúrták ki, mert vékony, kicsit a melegekre emlékeztető alkata van.

Nem szokványos ruházkodása moatt már többször megkapta a kérdést: mi van, te buzi? Olyan is előfordult, hogy megkergették, és csak az utolsó pillanatban tudott felugrani a HÉV-re...

Varga Viktornak voltak már rendőrségi ügyei!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.