Megrémült a kérdéstől Csikó Szabi

Tizenhat évesen ivott a kiscsillag a partin

Nagy volt a nyomás mostanság a tehetségkutató sztárjain, akik a napokban egy utóhúsvéti bulin lazítottak - Kissé felöntöttek a garatra, ám MC DC és Tabáni István mellett Csikó Szabi is alkoholt fogyasztott.

2010.04.13 08:30ma.hu

Néha a kiscsillagok is szeretnek kirúgni a hámból, főleg, hogy sok tennivalójuk akadt mostanában.

Egy budapesti szórakozóhelyen utóhúsvéti buli vendégei voltak, és többen a pohár fenekére néztek egy jelenlevő szemtanú szerint. Nemcsak Tabáni István és MC DC, de a mindössze 16 éves Csikó Szabi is, akinek innia sem lett volna szabad.

MC DC és Csikó Szabi - Fotó: Sunhill Media

Az érdeklődésre érezhetően megrémült a táncoslábú sztár, végül elismerte, hogy fogyasztottak alkoholt a partin, és jól érezték magukat. Tabáni István menedzsere annyit mondott, az énekes csupán két deci bort ivott a rendezvényen, a fáradtság miatt tűnhetett úgy, hogy ittas állapotban van.

Némedi Mari ugyanannál az asztalnál ült, ahol a kiscsillagok, igyekezett volna Tabánival beszélgetni, mert szeretne egy közös dalt énekelni vele, de nem járt sikerrel a próbálkozása - mondta el a Napi Ásznak a színésznő.

A rendezvényen egyébként fergeteges volt a hangulat. Nemcsak a Csillag születik sztárjai mulattak jól, jelen volt a Megasztár énekesnője, Hien, a szépségkirálynő Freire Szilvi, Ben a Viva tv-től, Csomor Csilla, a Barátok közt Zsuzsája és Ivan is.

A táncparketten a szintén megasztáros Szecsődi Karcsi és jó barátnője, Nkuya Sonia bizonyítottak, ők csábították táncolni a többieket.

Az est házigazdája Bársony Bálint volt, fellépett Galambos Dorina, és később tiszteletét tette a párja, Pély Barna is.

A bulin születtek új barátságok is - így például Hien és Freire Szilvi között, akik egész este egymás társaságát élvezték - de a szépségkirálynő Bennel is remekül mulatott.

Csikó Szabi nem szakadhat százfelé!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.