Alig jött ki a friss lemez, már úton a következő

Justin Timberlake: hét év után rögtön kétszer is!

Meghitt hangulatú Los Angeles-i koncerttel ünnepelte új albumának megjelenését Justin Timberlake amerikai énekes, aki 2006 óta most először rukkolt elő új koronggal, amelyet ígérete szerint hamarosan újabb hanganyag követ.

2013.03.19 16:27MTI

A The 20/20 Experience című album megjelenését ünneplő hétfői rendezvényen az énekes megerősítette a sajtóban már felröppent híreket, amelyek szerint még az idén piacra dobja a lemez folytatását, ám a pontos dátumot egyelőre nem hozta nyilvánosságra.

Fotó: MTI

Az új album az énekes visszatérését jelzi a zenei porondra, amelyet filmes karrierje miatt hanyagolt egy ideig: Justin Timberlake olyan mozikban szerepelt, mint a Social Network - A közösségi háló és a Barátság extrákkal.

A 32 éves zenész legújabb dalaiból és néhány korábbi slágeréből állította össze hétfő esti repertoárját, majd a koncertet követően válaszolt a rajongók kérdéseire.

"A szórakoztatóipar minden ágát szeretem, de kétségtelenül a zene áll a legközelebb hozzám, valószínűleg ez az oka annak, hogy ilyen hosszú szünetet tartok két album között, mivel számomra mindez valódi élményt jelent" - válaszolt az énekes arra a kérdésre, hogy miért csak ennyi évvel a nagysikerű 2006-os FutureSexLoveSounds című korong után rukkolt elő új stúdióalbummal.

A lemez új fejezetet jelent a tinisztárból és korábbi N'Sync-tagból mára komoly színésszé és szólóelőadóvá avanzsált Timberlake életében, aki 2012 októberében vette feleségül Jessica Biel színésznőt. A The 20/20 Experience már meghódította az iTunes albumeladási listákat és jövő héten várhatóan a Billboard 200-as lemezeladási lista élén fog debütálni.

Még több hír Justin Timberlake-ről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.