Meg kellett tervezni az új sztárt

Tom Ford divatguru öltözteti a megújuló Justin Timberlake-et

Tom Ford amerikai divatguru és filmrendező tervezi Justin Timberlake legújabb, The 20/20 Experience című visszatérő albumát.

2013.01.29 16:29MTI

Tom Ford nemcsak a nagylemez illusztrálását vállalta, hanem ő öltözteti a harmincegy éves amerikai énekest a koronghoz kapcsolódó zenei videókban is. A Suit & Tie című klipben Justin Timberlake már a divattervező öltönyét és cipőjét viseli.


"Justin nagy tisztelője vagyok. Ösztönös eleganciával rendelkezik, kiemelkedő tehetségéről már nem is beszélve" - idézte Fordot az Entertainment Weekly online magazin.

A sztár január közepén mutatta be a Suit & Tie dalszöveggel ellátott videováltozatát. A klip végén - igaz, trükkösen - felfedte az új nagylemez megjelenési dátumát is, amely szerint a korong márciusban kerül a boltok polcaira.

Még több hír Justin Timberlake-ről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.