Síelés közben kérte meg Jessica Biel kezét

Hát megtette: Justin Timberlake eljegyezte barátnőjét!

Mindketten odáig avnnak a téli sportokért, így keresve sem találhatott volna jobb helyet és alkalmat Justin Timberlake a lánykérésre, mint egy Wyomingban töltött síhétvége.

2012.01.06 12:29ma.hu

4 és fél év után Justin Timberlake nagy elhatározásra jutott, igaz, a döntést már egyre több kíváncsi kérdés is sürgette, így hát a héten végre felhúzta a gyűrűt Jessica Biel ujjára. Az eljegyzésben minden bizonnyal az is közrejátszott, hogy a páros 2011 tavaszán egy rövid, három hónapos időszakra úgy döntött, útjukat külön folytatják, de aztán annál elszántabban vágtak bele másodszor is a kapcsolatba, miután rájöttek, hogy egymás nélkül sokkal rosszabb.

A nagy lánykérésre Wyomingban, egy síparadicsomban került sor, ahol az egykori tinisztár és szerelme az új évet ünnepelte - egyes hírek szerint 2007-ben épp egy hasonló sítúrán találtak egymásra. A tavalyi mosolyszünet után Justin többször is kijelentette, hogy számára Jessica a legfontosabb az életben, és a hátralévő éveket vele szeretné tölteni. Így aztán tényleg már csak idő kérdése volt, mikor teszi meg az ehhez szükséges első lépést.

Arról azonban egyelőre mindketten hallgatnak, talán még ők maguk sem döntötték el, hogy a következő lépésre mikor kerül sor és hol, de biztosak vagyunk benne, hogy a rajongók időben értesülni fognak róla!

Még több hír Justin Timberlake-ről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.