Timberlake a végén mégis Bielt választja

Justin és Jessica "csendben" újraalakul?

Legutóbb még Colin Farrellel hozták hírbe Jessica Bielt - úgy tűnik azonban, hogy a csinos színésznő ismét régi kedvesével, Justin Timberlake-kel randizik! Mégsem fújt ki végleg ez a kapcsolat?

2011.07.11 06:29ma.hu

Érdekes történet Justin Timberlakeés Jessica Biel-é: a sztárpár szakításának nem egyszer híre ment, míg nem 2011 elején valóban elváltak útjaik.

A hírek szerint a kapós énekes nem fektetett már elég energiát a kapcsolatba, és ha volt lehetősége, szívesen flörtölt más hölgyekkel, többek között Rihanna is köztük volt.

Pedig Jessica és Justin kapcsolata négy évet megért, legtöbben inkább az esküvőt várták volna az elválás helyett.

Mióta nem voltak együtt, Justin-t hírbe hozták ismét régi szerelmével, Cameron Diaz-zal, de Scarlett Johansson-nal, Olivia Wilde-dal és Ashley Olsen-nel is.

Igaz, Jessica sem maradt adós: az a hír járta, hogy Colin Farrell mellett Gerard Butler-hez és Bradley Cooper-hez is fűzték gyengéd érzelmek. Nos, úgy tűnik, ez már a múlté, mert a sztárpár ismét "újratöltve" bukkant fel.

A US Magazine úgy tudja, a 30 éves Justin és a nála egy évvel fiatalabb Jessica csendben megint találkozgatni kezdtek. Sokat beszélgettek, és úgy döntöttek, adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak.

Biel nagyon szerette volna az énekest visszakapni, és Timberlake is rájött lassacskán, hogy a szingli élet mégsem olyan vonzó...

Július elején egy torontói étteremben együtt is látták őket. A US Magazine forrása szerint egyre több időt töltenek el közösen, hagyják, hogy a dolgok maguktól alakuljanak...

Justin Timberlake keményen szenvedett

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.