Olivia Wilde a sztár anyját alakítja

Csalódott a színésznő: nem csókolózhat Justin Timberlake-kel

Hatalmas csalódás érte Olivia Wilde-ot, aki először azt gondolta, valamiféle szerelmi jelenetet kell majd játszania Justin Timberlake-kel. Helyette szó sincs csókról, a férfi anyjaként tűnik fel a vásznon.

Átlátszó melltartóban, dögös pózokban Olivia Wilde! képgaléria

2011.07.19 09:29ma.hu

Mélységesen csalódott Olivia Wilde, miután megtudta, hogy hiába kérték fel közös filmre Justin Timberlake-kel, szerelmi jelenetre semmiképp sem számíthat vele, hisz az anyját fogja játszani. Pedig a színésznő csak 27 éves, de ami még megdöbbentőbb: 3 évvel fiatalabb az énekesnél, aki a filmben a fiát fogja alakítani!

Fotó: HDWallpapers (A galériához KATT a képre!)

Olivia elismerte, hogy teljesen odáig van Justinért, de belátja, hogy esély sincs a csókjelenetre az amúgy futurisztikus stílusú alkotásban. "Azt hittem, a partnere leszek, erre az anyját játszom! Így nem küzdhetek a csókjelenetért. Ez egy jó sci-fi lesz, ahol az öregedés 25 éves korban megáll. Egy 60 éves nőt fogok alakítani, de ez fizikailag nem változtatott meg. Lehet kísérletezni azzal, hogy egyfajta családi intimitást alakíts ki, de ez nem válhat romantikussá. Így viszont elég vicces volt!" - mesélte a színésznő.

Egyúttal viszont azt is beismerte, hogy kissé labilis, amióta elvált férjétől, Tao Ruspolitól, a válás okozta trauma megrázta őt. Ez a forgatás pedig az első alkalom lett volna, hogy közelebb kerüljön egy férfihoz, még ha csak a vásznon történt is volna.

"Jó lenne a 20-as éveimet olyasvalakivel tölteni, aki igazán szeret, és vigyáz rám, mint a férjem tette. De azt hiszem, jó, hogy egy kis időt egyedül töltök. Meg kell tanulnom egyedül is létezni, és nem másik személytől függni" - fogalmazott a sztár.

Még több hír a hírességekről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.