"Imádok pornót nézni, pasiból vagyok!"

Justin Timberlake a pornót jobban szereti nézni, mint csinálni

Megküzdött a szexjelenettel Justin Timberlake a "Hasznos barátok" című film forgatásán Mila Kunisszal, hisz az erotika helyett azt mindketten színtiszta munkának érezték. Nézni viszont igenis szereti a szexfilmeket!

Justin Timberlake a Friends with Benefits című filmben képgaléria

2011.08.23 12:29ma.hu

Justin Timberlake bevallotta: szeret pornót nézni! Ez annak kapcsán került szóba, hogy nemrégiben a "Friends with Benefits" című filmben Mila Kunisszal kellett egy szexjelenetet forgatnia, ám azzal mindkettőjüknek meggyűlt a baja, kifejezetten kínosnak találták az intim szituációt. Amikor azonban más színészeket kell szexjelenetben néznie egy fülledt jelenetben, az ellen sosincs kifogása - a többi férfihez hasonlóan.

Fotó: justintimberlake.com (A galériához KATT a képre!)

"Meztelenül leszek a filmben, de úgy érzem, a jóízlés határain belül maradt minden, és mi mindig el voltunk takarva. Azt hiszem, sosem fogom azt a játékot játszani, hogy a fenekem mutogassam, amikor majd 40 éves leszek, úgyhogy most kellett megtenni, és így nekem sem volt túl sok időm gondolkodni" - mondta a sztár.

Akkor mégis miért okozott nehézséget neki eljátszani a szexet? A kérdésre ezt válaszolta: "A szexjelenet a munkánk része volt, és mindketten profik vagyunk, és csak arra koncentráltunk, hogy a felvételek végére érjünk. Volt két hetünk a jelenetek nagy részének rögzítésére. Ez így jó döntés volt."

Csakhogy a nagy hajtás közepette nem jutott idő azon gondolkozni, hogy az egész mennyire erotikus. "Az ágyban voltunk, és arra gondoltunk, ez az emberek szerint nagyon vicces. A szexjelenet kényetlen volt számomra, és úgy véltük, ez jó lehetőség lesz egy kis komédiára. Vicces mások ügyetlenkedéseit nézni" - tréfálkozott a híresség, majd komolyra fordította a szót és bevallotta, hogy valójában nagyon is szereti nézni a pornófilmeket.

Még több hír Justin Timberlake-ről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.