Jessica Bielt Olaszországban veszi feleségül

Oltár elé állhat Justin Timberlake és szerelme a hétvégén

Végre megtörténhet az, amire már sokan régóta várnak: egy amerikai bulvárlap szerint Justin Timberlake és Jessica Biel a hét végén egybekel Olaszországban.

2012.10.19 18:29MTI

A pár napok óta Pugliában tartózkodik, egy helyi polgármester szerint azonban a frigy az Egyesült Államokban már megköttetett, a sztárok csak ünnepelni utaztak Itáliába.

Justin Timberlake és Jessica Biel 2009-ben egy kosárlabda-meccsen (Fotó: MTI)

A 2007 óta randizó filmszínész pár szerdán tartott elegáns, tűzijátékkal egybekötött partit a pugliai tengerparton. A meghívottak között volt Andy Samberg is, aki együtt szerepelt Timberlake-kel a Saturday Night Live show-műsorban, illetve a Barátság extrákkal című vígjátékban. A 31 éves énekes-színész és egy évvel fiatalabb választottja, akit legutóbb Az emlékmás című akciófilmben láthattak a nézők, az év elején jelentették be eljegyzésüket.

Az olasz tengerparti kisváros, Fasano polgármestere szerint Justin Timberlake és Jessica Biel már kimondta a boldogító igent, a hét végén már csak a lakodalom zajlik. Más értesülések szerint az esküvő időpontját és a vendégek személyét titokban tartják, de az már kiszivárgott, hogy mások között Madonna, Lady Gaga és Elton John érkezését várják.

Még több hír Justin Timberlake-ről és párjáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.