Sógorával, Harry herceggel vezetik a toplistát

Még mindig Katalin hercegnő öltözködik a legjobban

Katalin cambridge-i hercegnő és Harry herceg uralja a Vanity Fair magazin által összeállított, a világ legjobban öltözött hírességeit felvonultató listát.

Katalin hercegnő a legjobban öltöző híresség képgaléria

2012.08.01 18:29MTI

Vilmos herceg 30 esztendős feleségét a Vanity Fair magazin újságárusokhoz kerülő szeptemberi számának címlapján láthatják az olvasók. Az elmúlt évben Katalin cambridge-i hercegnőnek nem csupán a nagyközönséget, hanem a divatszakértőket is sikerült elkápráztatnia stílusával, amelyet a különböző tervezők munkáinak kifinomult ötvözésével teremtett meg.

A lap szerint Károly walesi herceg nagyjából 55 ezer dollárt (12,5 millió forint) költött újdonsült menyének dizájner ruhakölteményeire, amelyeket Kate Middleton maga válogatott össze, udvariasan elutasítva a hivatalos királyi öltöztető szolgáltatásait. A hercegnő remek ízléssel összeválogatott gardróbjában Alice Temperley és Alexander McQueen munkái mellett a Topshop és a T.K. Maxx kollekcióinak darabjai sorakoznak.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A 27 esztendős Harry herceg a legjobban öltözött férfiak körében vitte a prímet, közvetlenül utána Tom Brady, a New England Patriots hátvédje, Gisele Bündchen szupermodell férje áll a sorban. Mindkettőjük először szerepel a listán.

A legdivatosabb prominens személyiségek rangsorát több mint kétezer divatszakértő, fodrász és szakmai bennfentes szavazatai alapján állítja össze a magazin. A lap előfizetőknek szánt szeptemberi számának címlapjáról az Oscar-díjra jelölt Jessica Chastain fog visszaköszönni az olvasókra. Az idei díjkiosztószezon vörös szőnyegeit uraló színésznő merész ruhaválasztásainak - köztük az Oscar-gálán viselt Alexander McQueen toalettjének - köszönhetően került be a világ legjobban öltözöttjei közé.

Chastaint kolléganői, Diane Kruger, Fan Bingbing és Lea Seydoux, valamint a modell Elettra Wiedemann és az énekesnő Alicia Keys követi a sorban. A rapper Jay-Z szintén most debütált a listán, míg feleségének, az énekesnő Beyoncénak idén még a legjobb tíz közé sem sikerült bejutnia.

A brit királyi család ifjú divatdiktátorai mellett a veteránnak számító Moza Bint Nasszer, a katari emír második számú felesége, valamint Mária dán királyi hercegné, és a monacói trónöröklési sorrendben negyedik helyen álló Charlotte Casiraghi is helyet kapott a legjobban öltözött nők kategóriájában.

Colin Firth brit színész és felesége, Livia vitte a pálmát a legjobban öltözött párok versenyében. A The New York Times című lap 81 esztendős divatfotósa, Bill Cunningham előtt pedig eredeti, egyedülálló divatérzéke miatt tisztelgett a Vanity Fair.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.