Nem akar címlaplány lenni a hercegnő

Elhajtotta Katalin hercegnő a Vogue fotósát

Milliók figyelik nap mint nap, mikor, hol, mit visel Katalin hercegnő, kifinomult ízléséről és stílusos öltözködéséről pedig világszerte ódákat zengenek. A leghíresebb divatmagazin címlapját mégis visszautasítja.

Kate Middleton és húga, Pippa - stílusérzék: csillagos ötös! képgaléria

2011.09.30 15:29ma.hu

Katalin hercegnő remek érzékét a divat iránt már akkor is világszerte dicsérték, amikor még csak egyszerűen Kate Middletonnak hívták, és ez azóta sem változott, sőt, amióta a britek második számú trónörököse az amúgy is karcsú alakjából még inkább lefogyott, azóta szinte nincs az a tervező, aki ne álmodozna arról, hogy Katalin egyszer az ő ruháját fogja viselni.

Fotó: US Magazine (A galériához KATT a képre!)

No meg nincs az a magazin, amelyik ne próbálná megszerezni a címlapjára a hercegnőt! Így van ezzel a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour is, aki Mario Testino perui származású fotóst kérte meg, próbálja rábeszélni a gyönyörű uralkodót egy címlapfotózásra.

Nem véletlenül épp őt: Testino korábban gyakran fotózta Diana hercegnőt és a hercegi pár eljegyzési képeit is ő készítette, mint ahogy Károly herceg és Harry herceg is állt már kamerái előtt. Kapcsolata kifejezetten jónak mondható a királyi házzal, ezért Wintour - akiről egyesek szerint Az ördög Pradát visel című film főszerepét mintázták - arra számít, hogy sikerül magazinja borítójára tenni a már-már stílusdiktátor szerepében is elismert uralkodófeleséget.

Csakhogy Katalin egyelőre hallani sem akar ilyesmiről, annak ellenére, hogy a média legnagyobbjai között is úgy vélik, hiába szeretné mindenki "megkapni" őt, még mindig a Vogue-nak van a legnagyobb esélye. Azt azonban senki nem tudja kiszámítani, hogy a fotós kiváló kapcsolataival együtt mikor adja be derekát a hercegnő, vagy inkább az udvar egyéb döntéshozói, akik féltve óvják Katalint a sajtótól és az etikettre hivatkozva szigorúan megszabják, mikor mit tehet.

A Vogue egyébként áprilisban egy esküvői különszámot is szeretett volna kiadni, ám az ifjú ara erre is nemet mondott. Közben húga, Pippa Middletont, akit hosszú ideig szó szerint és átvitt értelemben is egy lapon emlegettek Katalinnal, az utóbbi időben ponthogy stílustalan megjelenése miatt ostorozzák a nemzetközi bulvársajtóban.

Még több hír Katalin hercegnőről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.