Hova tűnt a kifinomult érzéke?

Ajjaj: Pippa újabb hibát vétett az ízlés terén

Nem is olyan rég még minden szakértő elragadtatva emlegette a Middleton-lányok kifinomult és tökéletes ízlését, ami megmutatkozott öltözködésükben is, de mintha Pippa őstehetsége mostanában megkopni látszana!

2011.09.21 12:29ma.hu

Kate és Pippa Middleton - előbbi időközben Katalin hercegnő lett - mindig is híres volt szenzációsan ízléses érzékéről a divat iránt, nagyszerű megérzéssel tudták kiválasztani ruhájukat, alkatuknak köszönhetően pedig olyan elegánsan viselték azokat, hogy egyszerűen öröm volt rájuk nézni.

Katalinnal továbbra sincs gond, bár elvileg már hivatásos protokollszakértők is mellette állnak, ő mégis a hírek szerint továbbra is csak a saját megérzései alapján öltözködik. Valószínűleg ugyanígy saját magára hallgat kishúga, Pippa is, csak mintha az ő megérzései mostanában kissé becsapóssá váltak volna.

Nem elég, hogy az utóbbi időben egymás után vesz magára előnytelen ruhákat, amelyek ráadásul még egyéb problémákat is felvetnek - például az a bizonyos lila ruha az esküvőn, ami kifejezett illetlenségnek számít arrafelé -, de még a sorozatos kritikák ellenére is csak a saját feje után megy.

Így esett meg, hogy mostanra az egyik internetes celebportál már szavazást is indított az olvasók között, szerintük Pippa legújabb szerzeménye nagyszerűen, avagy inkább förtelmesen néz ki. És lám: az olvasók 84 százaléka a "rémes" gombot nyomta meg. Ami még el is menne, ha mondjuk Pippáról valami baráti víkenden kaptak volna le néhány lesifotót, amikor épp kinyúlt pólóban kisétál reggel a nyaraló erkélyére.

De nem: Pippa ebben a ruhában épp a Londoni Divathéten tudott megjelenni, és ami még döbbenetesebb: 1745 dollárt (350 ezer forint) adott ki érte!

Kár volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.