Visszafogott akart lenni, de inkább borzalmas lett

Pippa alaposan melléfogott: neki sem sikerülhet mindig?

Pippa Middleton eddig méltóképp képviselte a családi hagyományt: nemcsak hercegnővé lett nővérét, de őt is csak dicsérni lehetett kifinomult ízléséért, bájos eleganciájáért. Eddig.

Pippa melléfogása: a Lilaruhás nő nem az ő stílusa! képgaléria

2011.09.13 09:45ma.hu

Késő tavasszal nem volt nehéz dolga: akkor egy gyönyörű, egyenes szabású fehér ruhában az egész világ felfigyelt rá, a leendő hercegnő után Pippa Middleton - és feneke - kapta a legtöbb elismerést. Ám egy hétfőn megtartott másik esküvőn igencsak melléfogott, igaz, ezúttal nem is az volt a cél, hogy ő kapja a reflektorfényt. Mégis sikerült.

Fotó: Daily Mail (A galériához KATT a képre!)

Middleton kisasszony két jóbarátja, Rose Laing és Jake French esküvőjére volt hivatalos Skóciában egy kis vidéki faluban. Miközben Pippa itt múlatta az idejét, ugyanazon a napon a királyi ház többi tagja egy másik esküvőre volt hivatalos, ahol a vendégek közt "átlagos" hírességek is feltűntek, mint például a modellből lett műsorvezető, Sophie Dahl, de meghívást kapott Károly herceg és Camilla hercegnő is.

Bár az időjárás nem volt túl barátságos az esküvő megtartásához, Camilla kalapját kis híján le is fújta a szél, amikor megérkeztek, mégis úgy tűnt, Károllyal együtt rendkívül élvezik az egész napot. A trónörökös már a kapuban viccelődni kezdett: "itt kell sorban állni?"

Vilmos herceg és Katalin hercegnő is megkapták a meghívót, ám mivel épp kivették az éves szabadságukat, nem tudtak részt venni a színpompás rendezvényen.

De ha már a színpompánál tartunk: míg az uralkodói esküvőn Dahl egy elegáns rózsaszín kosztümben tűnt ki a tömegből, addig Pippa a kisvárosi lagziban alaposan melléfogott az egyszerű lila ruhácskájában. Nem elég, hogy alig különbözik egy kombinétól, még sikerült össze is gyűrnie az út alatt, miközben a szabás olyan szerencsétlenül alakult, hogy még a fekete kabátka sem tudta eltakarni a pici pocit.

Az öltözetre a kis fejdísz tette fel a koronát, amiről nehéz eldönteni, hogy kalap akart-e lenni, vagy inkább valami pompomot sikerült hirtelen a fejébe nyomnia Pippának.

Ennek ellenére a falubeliek igen boldogok voltak, mert úgy vélik, így végre ők is felkerülhetnek a térképre, nemcsak földrajzi értelemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.