Nincs szükségük stylist-ra a hercegnőéknek

Képek - Kate és Pippa Middleton megoldja maga...

Az újdonsült hercegnőnek és húgának nincs szüksége stylist-ra - miért is lenne, amikor egymástól lopják az ötleteket? Kate és Pippa Middleton lassan úgy fest, mint két tojás. De két igen jól öltözött tojás.

Kate Middleton és húga, Pippa - stílusérzék: csillagos ötös! képgaléria

2011.06.16 11:40ma.hu - Fotó: Rex

Kate Middleton-nak, aki április 29-e óta immár Katalin hercegnő a párja, Vilmos herceg oldalán, egyáltalán nem mindegy, milyen öltözékben vonul ki az utcára, akárcsak bevásárolni is.

Képekért katt ide! - Fotó: Rex

A királyi esküvő óta azonban nemcsak az ő-, hanem húga, Pippa Middleton minden lépését is lesik a paparazzók. A két lányt azonban a jelek szerint kevésbé zavarja az állandó figyelem.

Nevetgélve cseverésznek egymás oldalán, miközben stílusos ruháikkal elkápráztatják a környezetet.

Mert ez a két ifjú hölgy bizony tud öltözni, és nincs is ehhez szükségük különösebb segítségre.

Sokszor a másik ruhájához nagyon hasonlót viselnek, ezzel is jelezve összetartozásukat - kedves szokás, és ráadásul nagyon mutatós is!

Érdekes dolgok történnek Kate Middleton-nal...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.