Pornófilmre kérték fel Pippa Middletont

Botrány: 5 milliós pornóajánlatot kapott Katalin hercegnő húga!

Nem szimplán megdöbbentő, hanem egyenesen botrányos ajánlattal állt elő egy ismert pornórendező: a britek újdonsült hercegnőjének húgát környékezte meg egy vastag ajánlattal.

2011.05.10 09:29ma.hu
Pippa Middleton nem annyira elegánsan (Fotó: Gossip)

Miközben a világ szeme Kate Middletonon volt, akinek a nevezetes nap végére nemcsak a családi állapota változott hajadonról férjezettre, de a neve is Katalin hercegnő lett, volt a háttérben egy másik, hasonló szépség.

Sőt, sokak szerint csinosabb volt, mint maga a nagy királyi esküvő főszereplője: a kishúg, Pippa Middleton mágnesként vonzotta a férfiak tekintetét. Talán a nagy vonzásban az is benne volt, hogy egy perceken belül hercegnővé váló asszonyra mégse illik csak úgy kacsingatni, de az, amit az esküvő után néhány nappal Pippának hozott a postás, még így is minden elképzelhető pimaszságot felülmúlt.

Steven Hirsch, az egyik legnagyobb pornóvállalat vezetője levélben tett ajánlatot, nem is kicsit: 5 millió dollárt fizetne a hercegi hugicának, ha szerepelne valamelyik pornófilmjében.
Bár kezdőként nem járna ki neki, mégis a hírnevére való tekintettel a rendező felkínálta neki, hogy maga választhatja ki a partnerét. További egymilliót kapna azért, ha egy másik jelenetben bátyjával, Jamesszel szerepelne - a fiatalember körül a közelmúltban amúgy is pikáns fotók megjelenése kavart botrányt.

A pornómogul a levélben így fogalmaz: "Ami engem illet, a királyi esküvőn te voltál a legnagyobb sztár. Ahogy néztem a közvetítést, nem hiszem, hogy segíthetnék, de szerintem a szépséged és a kiállásod révén rendkívül sikeres "felnőtt" sztár lehetnél."

Nos, úgy véljük, Hirschnek vagy nagyon sokáig kell majd a válaszra várnia, vagy nem teszi zsebre, amit ezek után kapni fog!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.