Nem mind arany, ami fénylik

Nehéz a Kate Middletonok élete!

Nem csupán a brit trónörökös menyasszonyának, Kate Middletonnak sokasodtak meg a kötelezettségei a királyi eljegyzés tavaly novemberi bejelentése óta, hanem annak a több ezer névrokonának is szerte a világban, akiknek azóta nap mint nap be kell bizonyítaniuk, hogy nem ők Vilmos herceg szívének választottjai.

2011.02.12 09:08MTI

Az ausztráliai Sydney egyik iskolájában dolgozó Catherine Middletont mély meghajlással köszöntik kollégái, akárhányszor elhaladnak mellette az épület folyosóin. Az ohiói Pepper Pike városában élő Catherine Argentieri Middleton kész válasszal szolgál azoknak, akik a közelgő menyegzőjéről faggatják, miszerint "már meg is történt a dolog". Az angliai Birminghamben élő névrokon pedig hallani sem akarja többet előkelő csengésű nevét.

A szintén Angliában, Kent városában élő kétgyermekes édesanyát, Kate Elizabeth Middletont úton útfélen arról faggatják az emberek, hogy vajon ő-e az igazi: mármint a szerencsés mennyasszony, nem pedig az a vidéki tanárnő, aki 2004 áprilisában még mit sem sejtve intett búcsút leánykori nevének (Walker) és felvette férje, Mark Middleton családnevét.

Amikor Vilmos herceg és polgári származású kedvesének eljegyzését novemberben bejelentették, a 34 esztendős tanárnő komolyan fontolóra vette, hogy visszaveszi leánykori nevét, amíg véget nem ér az egész felhajtás.

Egy ideig persze élvezte a körülötte lévő zsongást: szórakoztató televíziós és rádiós műsorokban jelent meg. Az újdonság varázsa azonban hamar elillant, amikor rájött, hogy csalás gyanúja miatt biztonsági okokból letiltották a népszerű közösségi portálról.

Megértjük a rajongást.


A Facebooknak rá kellene jönnie, hogy nagyon sok Kate Middleton él a világon, mivel ez egy elég gyakori név - hangsúlyozta. Nem kis utánajárást követően a félreértést végül orvosolták a cég műszaki szakemberei és elnézést is kértek a kellemetlenségért. A világszerte élő többi Middleton is hasonló élményekről számolt be, azonban a Facebook üzemeltetői szerint az ilyen hibák sajnos elkerülhetetlenek, mivel minden erejükkel a portál biztonságos működését szeretnék biztosítani.

A Kentben élő tanárnő minden esetre abban bízik, hogy az április 29-ei esküvő után véget ér ez az őrült időszak. "Ő hamarosan Catherine hercegnő, vagy Kate hercegnő lesz, én pedig újra a jó öreg, egyszerű Kate Middleton" - mondta bizakodóan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.