Minden porcikája tökéletes a leendő hercegnőnek

Lesifotók: Kate Middleton, ahogy eddig még nem láttuk!

Az udvari etikett még esküvő előtt sem igazán engedi, hogy a leendő hercegnő alulöltözötten mutogassa magát, április után pedig még kevésbé láthatunk ilyen képeket. Használják ki az alkalmat!

Kate Middleton - ahogy még nem láttuk képgaléria

2011.03.16 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Furcsa dolog az udvari etikett: azt is megtiltja például, de legalábbis nem nézik jó szemmel az uralkodók, hogy egy hercegnő nyilvánosan napozzon. Pedig már rég elmúltak azok az idők, amikor a királyi családban mindenkinek hófehérnek kellett lennie, hogy annál jobban látszódjon a bőrükön átütő kék vér.

Azt sem lehet tudni, a konzervativizmusáról messze földön híres II. Erzsébet királyné mit szólt, amikor tudomására jutott, hogy imádott unokája jövendőbelije korábban nem gondoskodott megfelelő védelemről a lesifotósok ellen - és ennek most lett meg a böjtje.

Reméljük, a fotókat az anyakirálynő nem értékeli kompromittálónak, és nem fújja le a közelgő esküvőt Kate Middleton és Vilmos herceg közt, kár lenne egy buta szabály miatt felrúgni mindent. Különben is, Kate semmi erkölcstelen dolgot nem művelt, egyszerűen csak élvezte a napot a királyi család jachtján.

Mi pedig megállapíthatjuk: Kate tökéletes alakja nem a szabási trükköknek köszönhető, amivel ruháit elkészítik, neki tényleg minden porcikája úgy jó, ahogy van.

Vilmos herceg, most aztán tényleg irigyelünk!

További hírekhez Kate-ről és Vilmosról KATT ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.