Pippa lett a fotósok új célpontja...

Képek: Az ifjabb Middleton-lánynak még a szoknyája alá is bekattintanak!

Már a királyi esküvő óta sejteni lehetett, hogy Kate Middleton - ma már Katalin hercegnő - csinos húga gyorsan népszerű lesz. Pippa Middleton-t valósággal üldözőbe vették a fotósok!

2011.05.27 06:29ma.hu

Philippa, azaz Pippa Middleton visszafogott szépsége és bájos mosolya sokakat megfogott az április 29-én megtartott brit királyi esküvőn.

A csinos fiatal lány a mára Katalin hercegnővé lett Kate Middleton húga. Ő vitte nővére fátylát az esküvői ceremónián.

A megkapó külsejű barna lány azóta szinte népszerűbb lett, mint Kate! A bulvársajtó lépten-nyomon cikkezik róla, a lesifotósok is a nyomában járnak.

Természetesen rövid időn belül előkerültek Pippa fürdőzés közben készült topless fotói, de a paparazzik a jelek szerint ennél kevesebbel is beérik.

Most éppen Pippa Middleton bugyiját sikerült megörökíteni, miközben teljesen visszafogott, elegáns ruhában sétált, majd - egy kissé elővigyázatlanul - ült be a kocsijába.

A hírek szerint egyébként a szemrevaló testvér botrányos ajánlatot kapott nem sokkal a királyi esküvő után.

Az egyik legnagyobb pornóvállalat vezetője, Steven Hirsch levélben tett neki ajánlatot, azt ecsetelve, hogy 5 millió dollár ütné Pippa markát, amennyiben szerepelne valamelyik pornófilmjében...

Állandóan Kate Middleton húgának külseje a téma...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.