Harry herceg miatt ment szét a páros?

Pippa Middleton kirúgta szerelmét - Szabad a pálya a kishercegnek?

A híres-nevezetes brit királyi esküvő óta világszerte férfiak százezrei nézik epekedve a Pippa Middletonról szóló híreket, ám eddig a hercegi sógornő szíve foglalt volt. Ki miatt rúgta ki szerelmét?

Topless fotója is van - Pippa Middletont mindenhol megtalálják képgaléria

2011.06.14 09:14ma.hu

Az áprilisi királyi esküvőn még minden a legnagyobb rendben volt, vagy legalábbis úgy tűnt Pippa Middleton és Alex Loudon között, olyannyira, hogy hiába próbálta az újdonsült hercegi sógornőnek maga a kisebbik brit trónörökös csapni a szelet, az ifjú hölgy csak nevetett rajta.

Kedvese, aki az örömszülők mellett foglalt helyet, már kevésbé tartotta mókásnak a helyzetet, de egészen mostanáig úgy tűnt, sikerült túllépnie a nyilvános flörtön. Talán megértette, hogy Harry herceg udvarlását mégsem lehet durván visszautasítani, Pippa valószínűleg megsértette volna az udvari etikettet, ha lepattintja a neki bókoló kisherceget.

Sőt, még azt is elfogadta, hogy nem sokkal később a sajtón keresztül "üzent" szerelmének a Harry Potterként elhíresült Daniel Radcliffe, miszerint ha úgy adódna, tárt karokkal várná az esetleg szabaddá váló Pippát.

Hogy végül mégis mi volt az a bizonyos utolsó csepp a pohárban, nem tudni, de mostanra több közeli barát is megerősítette, hogy a páros a hullámvölgyet rosszul viselte. Talán egy újabb, eddig ismeretlen udvarló bukkant fel, talán a sok-sok kósza pletyka összességében feküdte meg a 30 éves üzletember gyomrát, Pippa meg a sok gyanúsítást nem tudta megemészteni, mindenesetre végül kidobta szerelmét.

Pippa Middleton és Alex Loudon (Fotó: Daily Mail - További képek a galériában)

Pip, Pip, Hurrá! - örvendeznek a nemzetközi lapok, ami érthető is, mert most valóban ifjú férfiak százezreiben csillant fel újból a remény, hogy talán meghódíthatják Katalin hercegnő húgát, de ha csak az eddig ismert két "pályázót" megnézzük, látható, hogy nem lesz egyszerű dolga annak, aki Pippa kegyeibe akar férkőzni.

A hoppon maradt Loudon, aki egyes források szerint már el is jegyezte Pippát, állítólag annyira más körökben mozog, mint ahová Pippa az utóbbi hetekben került, hogy végül ez vezetett a szakításukhoz. Ugyanakkor gyanús, hogy a lány mostanában feltűnően gyakran jelent meg nyilvánosan egyik régi barátjával, George Percy-vel.

Ez persze nem zárja ki, hogy valójában mégiscsak az egyes számú csábító, Harry herceg áll a háttérben, már csak azért sem, mert ő szintén napokkal az esküvő után dobta több éves szerelmét, Chelsy Davy-t, és egy percig sem volt titok, hogy az ifjú hölgy épp Pippa miatt rágott be.

De az biztos, hogy a szálak egyelőre nem kifele, hanem még inkább összefele gubancolódnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.