Elegáns úrinőt akar faragni lányából Beckhamné

Victoria Beckham: "Olyan legyen a lányom, mint Katalin hercegnő"

Azt szeretné Victoria Beckham, ha elegáns, arisztokratikus úrihölggyé cseperedne majdan az újszülött lánya, kifejezetten Katalin hercegnőt hozta fel példaképként Harper Seven számára.

Lesse el Kate Middleton öltözködési ötleteit! képgaléria

2011.07.13 18:29ma.hu

A felnőttkori terveket nem lehet elég korán elkezdeni szövögetni, így aztán cseppet sem meglepő, hogy Victoria Beckham máris pontosan tudja, milyen jövőt szán vasárnap született kislányának. "Egy tökéletes angol rózsaszálként fog felnőni és olyan lesz, mint Katalin hercegnő" - jelentette ki a szülés után pár nappal az egykori Spice Girls-énekesnő.

Ehhez persze elsősorban arra van szükség, hogy a Beckham-család elhagyja Amerikát és visszatérjen Angliába, de feltett szándéka, hogy Harper Seven valamelyik elegáns brit iskola diákjaként váljon valódi arisztokrata nővé.

Íme, a példakép: Katalin hercegnő (Fotó: People - A galériához KATT a képre!)

"Mindenki beleszeretett Kate Middletonba. Gyönyörű, elegáns, választékosan és tökéletesen beszél, és rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amiket Victoria csak kívánhat a lányának" - árulta el egy közeli jóbarát. "Victoria és David tökéletes angol rózsaszálként akarja felnevelni az első lánygyermeküket, csodás és elegáns akcentussal, és biztos, hogy nem egy elkényeztetett hollywoodi kölyköt akarnak belőle csinálni" - tette hozzá.

Tény, hogy Victoria nagy rajongója Katalin hercegnőnek, és most, hogy végre három fiú után egy lánya is született, minden szempontból hercegnőként fogja kezelni.

A mintát pedig maga Harper Seven is megnézheti, már ha fel tudja egyáltalán fogni, mert a hírek szerint a Beckham-házaspár máris meghívta babanézőbe a hercegi párt, természetesen olyan időpontot fognak keresni, amikor a futballsztár és divattervező felesége az egész családdal Angliában lesznek.

Még több hír Victoria Beckhamről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.