Egy héttel későbbre van kiírva a szülés

Kamu volt? Beckhamnét nem császározták meg hétfőn

Miközben a világsajtó izgatottan várta a bejelentést Beckham-pár negyedik gyermekének születéséről, csak egy szóvivői közlemény érkezett, mely szerint kacsa volt a július 4-i dátum.

Már pocakkal - Victoria és David Beckham a királyi esküvőn Londonban képgaléria

2011.07.05 12:29ma.hu

Az előzetes hírekkel és várakozásokkal ellentétben Victoria Beckham mégsem szülte meg negyedik gyermekét július 4-én, noha korábban több forrás is úgy értesült, hogy a híres feleség a Függetlenség Napjára van előjegyezve császármetszésre. Ez egyébként a pár házassági évfordulójával is egybeesett volna, így valóban hihetőnek tűnt, hogy ezen a napon vonul be egy Los Angeles-i klinikára.

Fotó: IB Times (A galériához KATT a képre!)

A Beckham-házaspár szóvivője azonban hétfőn közölte, ez csupán egy alaptalan pletyka, Victoria csak később szül. "Egyes jelentésekkel ellentétben David és Victoria Beckham gyermeke nem született ma meg és soha nem is volt erről szó" - jelentette Simon Oliveira a Twitteren.

Így egész más értelmet nyer az a bejelentés is, amelyet maga David Beckham tett az LA Galaxy hétvégi sajtótájékoztatóján: "12 évvel ezelőtt pont július 4-én házasodtunk össze, így ez különleges nap számunkra, mindig is az volt és az lesz."

A kislány érkezése miatt ettől függetlenül nagyon izgatott az egész család, ami nem csoda, hisz Beckhaméknek eddig csupa fiai születtek: Brooklyn 11, Romeo 9, Cruz pedig 5 évvel ezelőtt.

"Ez most teljesen más, teljesen új dolog számunkra. Egy csomó rózsaszín és lila cucc a házban, a ruhák... Minden ruha megvan, a szoba készen áll, úgyhogy tényleg nagyon izgulunk" - vallotta be a hamarosan négyszeres apukává váló futballsztár.

Még több hír Beckhamékről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.