Újra császármetszéssel érkezik a Beckham-baba?

Képek: A függetlenség napjára időzíti a császárt Victoria Beckham?

Úgy hírlik, már megvan, mikor születik meg a legfiatalabb Beckham-baba: Victoria és David lánya állítólag éppen az amerikai függetlenség napjára érkezik, ugyancsak császármetszéssel, mint a fiúk.

2011.05.21 08:30ma.hu

Hamarosan teljesül Victoria Beckham álma: az egykori Spice girl mindig is szeretett volna egy kislányt, de eddig csak fiai születtek. Három is: a legidősebb, Brooklyn 12 esztendős, Romeo nyolc-, a kis Cruz pedig 6 éves.

A focicsapat utánpótlás tehát már megvan, David Beckham és Victoria azonban mégsem volt maradéktalanul boldog, hiszen egy tündéri hugica valahogy hiányzott a gyermekseregből.

Különösen, hogy Victoria híresen divatbolond, aki alig várja, hogy lányát öltöztethesse és naprakész tanácsokkal láthassa el. Nos, ha minden igaz, júliusban érkezik a várva-várt kislány!

A Beckham-család immár Amerikában bővül, hiszen 4 esztendeje áthelyezték székhelyüket Angliából Los Angeles-be.

A hírek szerint a pár olyannyira megszerette az Egyesült Államokat, hogy a bébi érkezését július 4-ére, a függetlenség napjára időzítik. Azt azonban a pár cáfolta, hogy a lányukat Atlantának neveznék el...

A 37 éves Victoria szóvivője a Daily Mail-nek azt mondta: nem titok, hogy a negyedik baba Amerikában születik meg, a pontos dátumot nem erősítené meg, de a július eleje a szülés időpontjára helytálló.

David és Victoria már több lánynevet is összegyűjtött, de hogy ezek közül melyiket kapja a kicsi, az majd akkor kiderül, amikor először találkoznak vele - árulta el a sztár szóvivője.

Victoria Beckham egyébként eddig minden alkalommal császármetszéssel szült, az orvosa óvta is az újabb terhességtől.

Victoria komolyan aggódik?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.