A szőrmekabáttal takargatja pocakját

Victoria Beckham hasa már gömbölyödik!

A vastag szőrmebunda egyelőre leplezi a formás pocakot, de hogy gömbölyödik a futballklasszis feleségének hasa, már nem lehet titkolni.

2011.02.15 17:59ma.hu

Egy angol mondás úgy tartja, semmi sem takarja jobban a terhes hasat, mint egy vastag szőrmekabát. Csakhogy ebből kifolyólag amint egy nő szőrmekabátban jelenik meg, holott előtte nem hordott ilyet, vagy a körülmények - például a közelgő tavasz - nem indokolják ezt, biztos a lebukás, mert mindenki tudni fogja, hogy a terhességét próbálja leplezni.

Victoria Beckham esetében persze egészen más a helyzet, ő terhesség nélkül is gyakran ölt vastag és szőrös kabátot, ráadásul tegnap épp egy divatbemutatón járt, ahol úgy illik, ha az ember elegánsan felöltözik, viszont róla kabát nélkül is tudjuk már, hogy negyedik gyermekét várja.

Az egykori Spice Girls együttes tagjának és férjének, David Beckhamnek eddig csak fiai születtek, Brooklyn most 11 éves, Romeo 8, Cruz pedig idén ünnepli az 5. születésnapját. A házaspár minden vágya az volt, hogy egy kislány is szaladgáljon angliai luxusotthonukban, és úgy hírlik, ez az álmuk végre teljesül: nyáron az ultrahang szerint Victoria egy leányzónak ad életet.

Még több friss hír Victoria Beckhamről itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.