Kate Middleton repes a boldogságtól?

Beckhamné lesz Vilmos herceg feleségének ruhatervezője

David Beckham angol labdarúgó világsztár felesége, Victoria Adams lesz Nagy-Britannia majdani királynéjának - vagyis Kate Middletonnak, Vilmos trónörökös jövendőbelijének - ruhatervezője.

2011.02.13 18:10MTI

A fiatal herceg és polgári származású kedvese eljegyzését tavaly novemberben jelentették be, az esküvő április 29-én lesz a londoni Westminster apátságban, az angol-brit monarchia ősi koronázótemplomában.

Az egyelőre nem ismeretes, hogy ki tervezi a trónörökösi ara menyegzői ruháját, de a News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap - bennfentes forrásai szerint Kate hercegnőként Beckhamné alkotásait viseli majd hivatalos megjelenésein.

Vilmos és David Beckham közismerten jó barátok, de Victoriának nem volt szüksége erre a protekcióra: ruhakölteményeit a divatszakma legnagyobbjai is elismeréssel illetik, rajongói - és vásárolói - között pedig olyan neveket tudhat, mint Elle Macpherson színésznő, egykori szupermodell, Cameron Diaz színésznő, vagy Dannii Minogue énekesnő.

Az éppen negyedik gyermekét váró Victoria állítólag máris papírra vetett néhány vázlatot, és ezeket véleményezésre átküldi majd Kate hivatalának.


David Beckham 36 éves, divattervezővé előlépett felesége az 1990-es években még a példátlan sikerű angol lányegyüttest, a Spice Girlst erősítette. Férje, a most 35 esztendős Beckham akkoriban a Manchester United feltörekvő sztárja volt, és - jóllehet ma már ritkán látni az angol labdarúgás élvonalában - világhírneve azóta is kikezdhetetlen, máig ő az angol futball legnagyobb nemzetközi szupersztárja.

A házaspár meglehetősen konszolidált körülmények közepette él. Beckhamék angliai vidéki otthonát a brit királyi család fő londoni rezidenciája, a Buckingham-palota után csak Beckingham-palotaként emlegeti a népnyelv, és vagyonukat a The Sunday Times által a brit pénzarisztokrácia leggazdagabb felső ezréről évente kiadott rangsor, a Rich List tavaly 145 millió fontra (47 milliárd forintra) becsülte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.