Végre nem koplal Beckhamné!

Képek - Victoria Beckham nem csontsoványan fog szülni

A napokban jött a szenzációs hír: újra terhes Victoria, David Beckham felesége. A párosnak már három fia van, és most kislányra vágynak. Az olykor ijesztően vékony Victoriának ideje összeszedni magát!

David Beckham-et ünnepli a család: ő lett a tavalyi év sportszemélyisége képgaléria

2011.01.12 09:29ma.hu - Fotó: Filmmagic - Photo Agency

A napokban jött a szenzációs hír: újra terhes David Beckham felesége. A párosnak már három fia van, és most kislányra vágynak. Az olykor ijesztően vékony Victoria Beckham-nek ideje összeszedni magát!

Sosem titkolta, hogy nagyon szeretne egy kislányt, ám vágya mindeddig nem teljesült. A pénzben és ismertségben dúskáló sztárpárnak alighanem ez az egyetlen, ami eddig nem adatott meg az életben.

Szép család: Brooklyn, Romeo, Cruz, David és Victoria Beckham - Fotó: Daily Mail/Photo Agency

David Beckham sztárfocista és az egykori Spice Girls-énekesnő három fiút nevelnek, Brooklyn 11 esztendős, Romeo nyolc-, Cruz pedig ötéves.

A divatbolond Victoria fiai stílusát is igyekszik nagy gonddal alakítani, de kétségtelen, hogy egy kislánnyal jobban egy húron pendülne...

Az olykor rémisztően vékony sztár nemcsak a mellimplantátumaitól szabadult meg, de jobban odafigyel az étkezésére is - hiszen nem mindegy, hogy mivel táplálkozik terhessége alatt.

Nemrég Victoria tett egy érdekes kijelentést. Újévi fogadalmában szerepelt, hogy mostantól kevesebb pezsgőt iszik, és több vizet. Ebből következtetni lehet a korábbi életvitelére...

Victoria közel 5000 fontnyi cuccot vett magára!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.