Páros szenvedélyt találtak Beckhamék

Victoria és David együtt élvezik...

A jóga egyformán jót tesz testnek és szellemnek, ez közismert, de most David és Victoria Beckham azt mondják, a párkapcsolatuk is harmonikusabb, mióta együtt meditálnak.

2010.11.19 17:29ma.hu

Közelebb kerültünk egymáshoz - mondta Victoria és David, amikor arról meséltek, hogy újabban közösen járnak jógaórákra.

A Beckham-házaspár - akiknek három közös gyermeke van, Brooklyn (11 év), Romeo (8 év) és Cruz (5 év) - az alapszintű csoportba jár egy Beverly Hills-i sportklubban, és úgy találják, hogy a közös mozgás a kapcsolatukat is erősíti.

Az egykori Spice Girl és focista férje hetente kétszer jár mozogni.

Nagyon intim élmény, meg kell tanulnunk, hogyan legyünk teljesen egészek. Nyújtás, lélegzés, mozgás - egységben végezve, ez nagyszerű a párok számára, és minden bizonnyal hatékonyabb is, mint a beszélgetés.” - árulta el egy párhoz közeli forrás.

Magát a jógát egyébként már csaknem egy éve elkezdték, de most jutottak el arra a szintre, hogy tökéletes összhang alakuljon ki kettejük közt, továbbá most kerültek elő olyan technikák a csoportban, amelyek még közelebb hozzák egymáshoz a párokat - folytatta a bennfentes.

Meditáció és gyógyító reiki-mantrák is szerepelnek az órán, ezek ősi energetizáló gyakorlatok, azt is közösen énekelik” - derült ki a Beckham-házaspárról.

Kíváncsi több Beckham-hírre? Katt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.