Vérforraló: Liftben gabalyodtak össze Beckhamék

Videó: Vajon mit csinál a sztárpár a hálószobában?

Egy liftben esett egymásnak David és Victoria Bekcham, és a kamerák mindent felvettek. Az erkölcsrendészet mégsem tiltakozik: csak az új parfümjüket reklámozták.

2010.09.09 18:29ma.hu



Meglehetősen forróra sikeredett az a reklámfilm, amelyben az álompár Victoria és David Beckham az új parfümöket népszerűsíti. Az Intimately Yours nevet viselő illat a korábbi illatokhoz hasonlóan férfi és női változatban is kapható, és a parfümbizniszben is érdekelt sztárpár ezúttal sem bízta hivatásos modellekre a hirdetést.

A mindössze 22 másodperces, ámde annál forróbb klipben Victoria még épp elcsípi a csukódó liftet, ahol David áll tökéletes öltözékben, majd néhány érzéki csók után már kevésbé tökéletesen szállnak ki mindketten.

A klip hangulata nem újdonság Beckhamék részéről, korábbi illatkreációikat is hasonlóan vérpezsdítő képekkel és zenével mutatták be a nagyközönségnek.

Victoria Beckham pocsékul csókol

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.