Imádja új munkáját a focistafeleség

Be van zsongva - divattervező lesz Victoria Beckham

Victoriát sokan még mindig a Spce Girlsszel azonosítják, de Mrs. Beckham azt szeretné, ha inkább új hivatásáról ismernék.

Extrém módon sovány lett ismét Victoria Beckham! képgaléria

2010.03.19 13:30Napi Ász Online

Belevetvén magát a divattervezői szakmába,Victoria Beckham nagy lelkesedéssel állt neki a munkának.

Igazi profi lett Victoria

- Szeretem a nőket, szeretném, ha jól éreznék magukat a bőrükben és biztosak lennének abban, hogy rajtuk múlik, annyira gyönyörűek, amennyire akarnak azok lenni. Nagy megtiszteltetés, hogy sok hölgy örömmel hordja saját tervezésű ruháimat és nagyon elégedettek velük - nyilatkozta.

Elmesélte, hogy kisfiának, Romeónak szintén van érzéke a divathoz. Tizenegy éves Brooklyn fia szerinte az igazi rosszcsont kisfiú, aki már lassan kamaszodik.

A hétéves Romeo imádja a ruhákat és állandóan válogat, mit vegyen fel. Az ötéves Cruz-nak pedig a break-tánc a mániája, ahányszor csak lehetősége nyílik rá, azonnal elkezdi ropni.

Csontvázzá fogyott Victoria Beckham?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.