Bánhatja a magassarkút!

Ronda göcsörtök: brutálisan néz ki Victoria Beckham lábfeje!

Nem újdonság: David Beckham divatőrült neje imádja a körömcipőket - Victoria még bevásárláshoz sem szívesen vesz fel egy kényelmes lábbelit. Meg is van az eredménye. A minap ijesztő fotók születtek a lábáról.

Victoria Beckham nem tudja elrejteni göcsörtös ujjait! képgaléria

2010.02.02 17:30ma.hu

Valószínűleg maga is érzi Victoria Beckham, hogy nem lesz ez így jó - de akkor miért folytatja?

A divat dolgában mindig naprakész focistafeleség lábfejéről már nem először jelennek meg megdöbbentő képek.

Folyton magas sarkakon egyensúlyozik Victoria

Az egykori Spice Girl szinte folyton magas sarkú cipőkben jár, még egy bevásárlóközpontban is lekapták, ahogyan körömcipőben egyensúlyoz, gyermekei társaságában.

Victoria bizonyára már hozzászokott ezekhez a lábbelihez, a külső szemlélőnek mindenesetre meghökkentő látvány - és egyben elborzasztó is!

Látványosan tönkretette a lábfejét - a róla készült felvételeken jól látszik, mennyire lestrapálta azt az énekesnő.

Ujjai nem nyújtanak túlságosan egészséges látványt. Göcsörtösek, különösen a nagylábujja rémisztő, az egész lábfej elrettentően csontos.

A minap ismét gyermekeivel kapták lencsevégre Victoriát, aki ezúttal sportos szerelést viselt. Megcsúnyult lábát azonban nem tudta elrejteni a hosszú szárú farmer alatt.

Leszerepelt az amerikai Megasztárban Victoria?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.