Victoria Beckham őszintesége

Beckhamné bevallotta, hogy tehetségtelen

Nem akar többet énekelni és filmekben szerepelni Victoria Beckham. A világhírű futballsztár felesége elismerte: fikarcnyi tehetsége sincs ezekhez a dolgokhoz.

2009.08.21 09:43Kiskegyed

Victoria Beckham nem mindennapi tettre szánta el magát. Megalázkodott és töredelmesen bevallotta, hogy nincsen semmin keresni valója a showbusiness-ben. Döntése értelmében tehát sem énekelni, sem színészkedni nem fog soha többé - írja a Kiskegyed.

A világhírű futballsztár, David Beckham felesége úgy gondolja, a szórakoztatóiparban mindent elért, amiről csak álmodott. Egykori együttesével, a Spice Girls-szel 50 millió példányban adták el lemezeiket világszerte, filmet forgattak, bejárták a Föld legszebb tájait koncertkörútjaikkal és nem mellesleg dollármilliókkal duzzasztották bankszámláikat. Tehetség nélkül Beckhamnének ennyi épp elég volt, ezért is gondolt a visszavonulásra.

Szerep a láthatáron

Pedig pletykák szerint a Szex és New York következő mozifilmjében barátnője, Katie Holmes mellett ő is szerepet kapott volna. Így azonban, hogy ország-világ előtt elismerte tehetségtelenségét, valószínűleg új szereplő után néznek a producerek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.