Már "alig látszik" az ex-Spice Girl...

Képek - Sokkolta a közönséget Victoria Beckham zörgő csontja

Nagyon sovány David Beckham divatmániás neje - A hétről-hétre vékonyabb Victoria állapota már egészségügyi aggályokat szül.

Sovány: Victoria Beckham az American Idol adására érkezik képgaléria

2009.08.25 11:10medipress.hu

A Spice Girls volt énekesnője a közelmúltban szinte sokkolta a közönséget soványságával, amikor az American Idol című amerikai tehetségkutató verseny zsűrijében megjelent.

A divatszakma ikonját, Victoria Beckham-et jóformán naponta vékonyabb és vékonyabb karokkal, csontosabb lábbal és eltűnőben lévő arccsonttal fényképezik le a divatfotósok.

A háromgyermekes édesanya állapota alapján félő, hogy még tovább fogy az amúgy is alig látható alakjából.

"Ha valaki megnézi csontos vállát, vékony karjait és a térd felett beeső lábszárait, már ténylegesen izomvesztésről beszélünk - ez pedig nagyon jellemző a sovány emberekre" - nyilatkozta a sajtónak Dr. Hilary Jones családorvos.

"Rettenetes nyomás nehezedik a modellekre és a hírességekre, hogy csontsoványak maradjanak, ez pedig időnként rögeszmévé is válhat. Rengeteg celebet láttunk már, akik állandóan a súlyukkal foglalkoznak. Victoria nem az egyetlen - Madonna karjai és vénái is közbeszéd tárgyai voltak egy időben."

Tudja meg: visszavonult Victoria Beckham?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.