A divat számára elsődleges dolog!

Képek! Victoria Beckham csuklóból elutasítja!

Victoria Beckham egyenesen az '50-es évekbe repít minket a saját maga által tervezett ruhákon kívül olyan neves tervezők bikinijében vagy éppen tüllel spékelt rucijában, mint Valentino vagy éppen Diane von Furstenberg.

Micsoda képek! Victoria Beckham az ELLE-ben képgaléria

2009.09.11 16:05ma.hu
Victoria a Fashion's Night Out-on a napokban!

A divatikonná avanzsált Spice Girl időutazásra invitál minket az ELLE magazin oldalain keresztül.

A fél évszázaddal ezelőtti életérzést tükröző fotósorozathoz mellékelt interjúban Vic elmondta, hogy imádja Amerikát, csupán egy dolgot nem fog tudni sose megszokni: azt, hogy az emberek még az elegánsabb éttermekbe is gyakran pólóban, farmerben járnak.

Ő viszont csuklóból elutasítja ezt a trendet.

- "Semmit se változtattam az öltözködési stílusomon, ami miatt gyakran meg is bámulnak."

Na ne mondja, hogy Európában nem kelt nagy feltűnést, mikor 20 centis cipősarkain végigbilleg Párizs, London vagy éppen Milánó butikokkal tűzelt bevásárló negyedein...

Többen mondták az elmúlt időszakban, hogy Victoria Beckham egy átlagos nő smink nélkül…

Vic nemrég egy Los Angeles –i edzőteremből úgy bújt elő, ahogy eddig szinte soha nem láthattuk: smink nélkül.

A csípős nyelvű amerikai újságírók persze azonnal kaptak az alkalmon, és hosszú cikkekben azt firtatják, végre bebizonyosodott, hogy David Beckham felesége mégiscsak ember!

Posh Spice–t ilyen természetes állapotában lefényképezni bizony igencsak ritka eseménynek számít, hiszen az alig negyvenkilós divatikon még tornaterembe is teljesen kisminkelve járt.

Victoria sanyargatja magát?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.