Az ex Spice Girl: Soha nem volt önbizalmam!

Victoria Beckham bevallotta, miért mosolyog olyan rikán!

Az ex Spice Girl bevallotta, hogy önértékelési gondokkal küzd, ezért nem mosolyog soha a róla készült képeken! Valóban ritka a mosoly Victoria képein, tényleg az önbizalomhiány lenne az ok?

Victoria Beckham az ELLE magazin legfrissebb számában! képgaléria

2009.09.14 15:10ma.hu
Ritkán mosolyog a fotókon!

A pszichológusok szerint, az, aki önértékelési problémákkal küzd, először a külsejével képtelen megbarátkozni, majd szépen, lassan a teljesítményével kapcsolatban is elégedetlenkedni kezd.

Az olyan nők, mint Victoria Beckham, akik híján vannak az önbizalomnak, általában domináns férfit választanak partnerül, ami csak rontja helyzetüket.

Ha kezdetben harcolt is azért, hogy érvényesítse akaratát, az idő múlásával feladja a küzdelmet, s - a pszichológusok szerint - lassacskán mániás depresszió alakul ki.- írja a Kiskegyed.

A napokban Victoria Beckham az ELLE-nek adott interjújában vallotta be, hogy azért olyan zord a róla készült képeken, mert alacsony az önértékelése!

- "Nem vagyok biztos magamban. Nincs kellő önbizalmam. Talán ez lehet az oka, hogy mindig olyan komolynak tűnök." - árulta el Mrs. Beckham.

- " Végigsétálni egy vörös szőnyegen, szélesen mosolyogva, magamra irányítani a figyelmet: ez tényleg nem az én műfajom"
- vallotta be Victoria, aki mostanság a kifutók környékén tűnik fel rendszeresen.

Ruhatervezőként ugyanis hamarosan előáll őszi-téli kollekciójával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.