Árnyéka lett önmagának a háromgyerekes anyuka!

Normális? Sokkolóan lesoványodott Victoria Beckham!

A 35 éves, háromgyermekes anyuka Victoria Beckham ismét aggodalomra ad okot kinézetével... A minap ugyanis a londoni divathét utolsó partiján jelent meg, és döbbenetesen sovány volt, ismét!

Nézze meg- Extrém módon sovány lett ismét Victoria Beckham! képgaléria

2009.09.24 15:20ma.hu
Fotó: Dailymail

A világ legismertebb futballistafelesége kiálló csontjaival, beesett arcával és sovány vállaival sokkolta az embereket, szakértők szerint talán nem is ő maga volt, hanem csak az árnyéka.

A Spice Girls énekesnőjének testéről szeptember végére megint nagyon sok kiló lement, már-már kórosan soványnak mondható, miközben nyáron Victoria Beckham még egészen normálisan festett és összeszedte magát….

Mikor már azt gondoltuk, hogy Beckhamné már nem lehet vékonyabb, mégis sikerült túlszárnyalnia eddigi soványságát.

A londoni lapokban az esemény után már másnap azt taglalták, hogy vajon nem túl sok-e, amit az énekesnő magára vállal.

Victoria Beckham épp most készíti első, saját ruhakollekcióját, miközben három fiút kell nevelnie, egyedül. Férje, David ugyanis épp az angol válogatottal dolgozik.

Emellett naponta ötször edz, hol a futópadon, hol Pilates-tornával, hol erőtréninggel, amivel szintén nem tesz jót a szervezetének.

Victoria Beckham beteg lesz a koplalástól?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.