Meddig bírja szusszal David?

Fotók - Szex a köbön! Victoria Beckham napi ötször tornázik az urán

Nem elég, hogy nemrég komoly sérülést szenvedett a pályán, David Beckham-et a felesége sem hagyja nyugton - Victoria állítólag napi ötször ágyba cipeli hites urát. Úgy tűnik, még nem tett le az újabb babáról.

Nézze meg David Beckham meztelen testét! képgaléria

2010.04.09 11:30ma.hu

Nemcsak a focitól, elvileg az ágytornától is eltiltották orvosai a sztár sportolót, miután a közelmúltban lesérült.

David Beckham-nek Achilles-ín szakadása van, három hónapig kímélnie kéne magát, hogy mielőbb újra pályára léphessen. Egykori Spice Girls-ös neje, Victoria Beckham a jelek szerint fütyül erre - kihasználja, hogy a párja otthon van, és napi öt alkalommal szexelni szeretne!

A W magazine-ban már adtak ízelítőt a hálószobájukban történtekből

Hosszú ideje téma már a Beckham családban, vállaljanak-e még egy gyermeket.

A korábbi énekesnő ugyanis mindig kislányra vágyott, de eddig csak fiai születtek.

Brooklyn
tizenegy-, Romeo hét-, Cruz pedig ötéves. David egy speciális csizma-szerű kötésben fekszik, azt is leginkább a hátán tud, bár erről még Victoria ügyeskedhet rajta...

A család egy ismerőse szerint a focisztár unalomra panaszkodott, és már minden lehetőséget kimerített, hogy kényszerű pihenése közben elszórakozzon valamivel. A jelek szerint a neje megoldotta a kérdést.

Reneszánsz szerelmi jelenet fedi Beckham bicepszét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.