Sikeresek az ex-Spice Girl darabjai

A fél sztárvilág Victoria Beckham ruháiban jár?

Úgy tűnik, nem kis sikert aratott a sztárfocista neje kollekciójával - Victoria Beckham darabjaiban feszít Nicole Scherzinger, Courtney Cox és Blake Lively is, hogy csak néhányan említsünk.

2010.07.13 13:30ma.hu

Hogy az egykori csapattárs, Emma Bunton örömmel hordja Victoria Beckham ruháit, azon tulajdonképpen nem kell csodálkozni, azt is gondolhatnánk, hogy igyekszik barátnője kedvében járni.

Ez azonban nem mondható el olyan sztárokról, akik közül többen nem személyes ismerősei David Beckham divatikon nejének.

A Pussycat Dolls sztárja, Nicole Scherzinger az elegáns vonalú, hosszabb modellekért van oda, Blake Lively és Jennifer Hudson a rövidebbet kedveli a kis feketéből, akárcsak Sting párja, Trudi Styler.

A hosszabb szoknyás fazonokért rajong Katherine Heigl és Carol Vorderman, a szexis szőke Emma a színes, kislányosat részesíti előnyben.

A fodros változatokat Elle Macpherson hordja szívesen, Courtney Cox-Arquette pedig azt a hosszú fekete esélyit viselte a Golden Globe díjátadón, melyet korábban Victorián lehetett látni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.