Reptéren szédelgett az ex-Spice Girl

Ciki: Victoria Beckham másnaposan ténfergett!

Beesett, piros szemek, labilis tartás - Nem kis meglepetést okozott a minap a divatdiktátor egykori énekesnő. Victoria Beckham nem állt a helyzet magaslatán...

2010.07.08 15:30ma.hu

Nizzában ünnepelte a közelmúltban tizenegyedik házassági évfordulóját David Beckham és felesége, az egykori Spice Girl-ös Victoria Beckham.

Nagyon úgy tűnik, fergetegesre sikerült a buli, legalábbis abból ítélve, hogy a sztár alig állt a lábán...

Victoria igen ritkán engedi meg magának, hogy valami ne álljon rajta tökéletesen, de most meglehetősen elhanyagoltnak látszott.

Alig tartotta magát. Úgy festett, mint aki több napja nem aludt.

Dekoncentrált volt és szemmel láthatóan húzta az ágy. Victoriának és David-nek a dél-franciaországi Bargemon-ban is van egy birtoka, itt töltöttek pár napot. A család és a barátok is jelen voltak a partin.

Londonba hazautazásukkor kapták lencsevégre a fotósok az énekesnőt és hozzátartozóit.

Victoria könnyed, nyári ruhában, szexisen, de borzasztóan másnaposan üldögélt-álldogált a reptéren. Még jó, hogy volt, aki támogassa, mert különben ki tudja, hol aludt volna el.

Victoria, mint mesebeli hercegnő?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.