Gumit reklámoz a focista!

Képek - Akarja David Beckham-et nézni szex közben?

Izgalmas feladatra vállalkozott a sztárfocista - Nemsokára David Beckham meztelen testét nézegetheti az, aki megvásárolja a vele népszerűsített gumióvszert.

Nézze meg David Beckham meztelen testét! képgaléria

2009.10.26 14:25ma.hu

Erotikus fotókhoz állt modellt a hasonló módon már korábban is pózoló David Beckham - A focisztár képe egy gumióvszer csomagolására kerül majd.

Az alvó sztárt ábrázoló meztelen fénykép eredetijét öt áve a National Potrait Gallery-ben ki is állították.

David-től egyébként nem áll távol a pucér fotózkodás, de a legintimebb részeket természetesen megtartja asszonykájának, Victoria Beckham-nek...

Giorgio Armani alsónadrágjaiban pózolva nem egyszer fotózták már a kidolgozott testű focistát, aki külsejével hölgyek ezreit hódította már meg.

Neje, az egykori Spice Girl emiatt gyakran féltékeny, ezzel magyarázzák többek között kóros soványságát is, mellyel bizony nem ritkán hökkenti meg a nagyérdeműt.

Igaz, hogy nemrég ő maga is modellt állt izgalmas fehérneműben Armani reklámjában...

Igénytelen külsővel lázad Beckham!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.