Victoria szóba sem áll a férjével!

Shakirának csapta a szelet David Beckham!

David Beckham és Shakira egy jótékonysági rendezvényen találkoztak. A csinos kolumbiai énekesnő és a focista igencsak élvezte egymás társaságát. Egész éjszaka flörtöltek...Victoria pedig azóta szóba sem áll a férjével!

2009.09.30 19:50ma.hu
Összemelegedtek? - Fotó: Sun

A flörtökből viszont Victoriának szemmel láthatóan elege van.

A futballistafeleség megelégelte, hogy jóképű férje minden eseményen másfelé kacsintgat. Most annyira megharagudott, hogy némasággal bünteti férjét.

David egyébként vonzódik a latin temperamentumú hölgyekhez. Ilyen volt egykori szeretője, a félig spanyol Rebecca Loos is.- írja a thesun.

Shakirának különben vőlegénye van, méghozzá Antonio de La Rua, akivel kilenc éve szeretik egymást.

Nemrég épp azt nyilatkozták, hogy most már hamarosan gyereket akarnak. Az énekesnő akkor azt mondta, hogy nem kell házasnak lenni ahhoz, hogy gyerekük legyen.

Sőt, kapcsolatuk már azon a szinten van, hogy természetes a családalapítási szándék.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.