Hazugság volt Beckham prosti-kalandja?

Beckham: "Ezt nem hagyjuk annyiban!"

Per elé néz egy angol magazin, mert azt állította, David Beckhamnak afférja volt egy prostituálttal. Bár a focista sosem vetette meg a kalandokat, most felháborodtak a cikken.

David Beckham hátsóját és új tetkóját is megmutatta a pályán! képgaléria

2010.09.23 16:29ma.hu

A sztárházaspár szóvivője szerint David és Victoria Beckham perelni készülnek az In Touch magazint, amiért az beszámolt a focista egyik félrelépéséről, vagy legalábbis annak gyanújáról.

A felháborodás oka különös, mivel Davidnek nem ez volna az első olyan kalandja, ami napvilágra került, és felesége is megszokhatta már az efféle kiruccanásait, mi több, minden alkalmi kapcsolata fölött szemet hunyt és megbocsátotta a botlást.

Ezúttal azonban a magazin azt állította, hogy David egy Irma Nici nevű hivatásos örömlánnyal töltötte az éjszakáit, mindjárt ötöt is, egy ízben 10 ezer dollárt fizetett egy teljes éjszakáért, ráadásul semmibe véve a védekezést, így Victoriát is veszélybe sodorhatta volna. Az eset még 2007-ben történt, és a lap kérdésére most a prostituált 7,5-re értékelte a futballsztár teljesítményét a 10-es skálán.

A szóvivő szerint a házaspár teljesen felháborodott a híresztelésen, amit teljesen hamisnak és nevetségesnek minősítettek. „Sajnos olyan világban élünk, ahol az újságok bármilyen hazugságot megírhatnak és azt hiszik, megúszhatják. De megtesszük a jogi lépéseket a magazin ellen.” - jelentette ki a képviselő.

David és az egykori Spice Girls-ös Victoria Beckham 11 évvel ezelőtt házasodott össze, három közös gyermekük született: Brooklyn 11 éves, Romeo 8, Cruz pedig 5.

David Beckham egy meg nem nevezett forrás szerint azt mondta, harcolni fognak egymásért. „Elegük van abból, hogy az emberek megpróbálják őket elszakítani egymástól. De a szerelmük erősebb.” - mondta az informátor.

Eltűntek David Beckham tökei!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.