Megtörtént: felvilágosította fiát a focisztár

David Beckham: "kínos volt a szexről beszélni"

Megvolt az első felnőttes beszélgetés a Beckham-szülők és 11 éves fiuk közt, ám David egy idő után kínjában kimenekült a szobából.

David Beckham hátsóját és új tetkóját is megmutatta a pályán! képgaléria

2010.11.04 15:29ma.hu

Leültünk megvitatni az élet nagy dolgait, mert Brooklyn már 11 éves és a lányok kezdenek rá felfigyelni” - vallotta be David Beckham, bár a büszke apa nem volt annyira magabiztos, mint amilyennek utólag mutatta magát. A 35 éves futballsztár korábban egy rádióinterjúban árulta el, hogy fia új iskolába megy, és észrevette, hogy a lányok már odafigyelnek rá, ami tetszik is neki. „Úgyhogy beszélnünk kellett a szexről.” - magyarázta.

David Beckham a fiaival (Fotó: victoriadavidbeckham.blogspot.com)

A beszélgetést az énekesből divattervezővé avanzsált feleségével, Victoriával tervezték „megtartani”, ám egy ponton Davidnek már annyira kínos volt a téma, hogy inkább kiment a szobából és asszonyára hagyta Brooklyn további felvilágosítását.

Victoria ebben jobb volt, mint én. Ki kellett mennem a szobából, mert Brooklyn egyfolytában engem figyelt a szeme sarkából, arcán nevetés bujkált. Ez egy komoly téma volt és én nem tudtam elviselni.” - vallotta be a kudarcot.

Érdekesség, hogy eközben a nagy nyilvánosság előtt könnyebben beszéltek a magánéletükről, Ellen DeGeneres showjában például a LA Galaxy sztárja bevallotta, hogy ő nagyon gondos, ellentétben Victoriával. Ezt persze a nő sem hagyta szó nélkül, azonnal visszavágott: „Mindig azt mondja, hogy ő gondos, de igazából nem vagy az, ugye, David?

Nos, ahogy ráhagyta a feleségére az első igazi apa-fia beszélgetést, ez mindenesetre Victoriát igazolja. Brooklyn szerelmi életébe egyébként nem szeretne beleszólni, a gyerekek magánélete inkább Victoria területe - tette hozzá.

David Beckham ismét megvillantotta hatalmas farkát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.