Bepöccent a focisztár

David Beckham már a szurkolóknak is nekimegy!

Beckham láthatóan nincs túl jó passzban, mióta hűtlenséggel vádolják. A minap egy drukkerének is nekiment.

David Beckham hátsóját és új tetkóját is megmutatta a pályán! képgaléria

2010.10.05 14:29mellesleg

David Beckham láthatóan nincs túl jó passzban, mióta hűtlenséggel vádolják. A szenzációt először meglebegtető újság kiadójától elkezdve egészen a legutolsó újságárusig mindenki ellen pert indított rágalmazásért, de úgy tűnik, ez sem nyugtatta le háborgó kedélyét.

A minap egy drukkerének is nekiment. A 35 éves klasszis játékosnál múlt hét pénteken pattant el végleg valami, amikor egy vesztett meccs után a füle hallatára gúnyolódott rajta és a prosti-ügyön egy futballrajongó, a napokban felröppent hírekre reflektálva.

(Az In Touch Weekly's szerint Beckham egy tízezer dolláros prostituálttal csalta feleségét, Victoriát.)

Fotó: Getty Images

A focista, mikor meghallotta a hozzá intézett gúnyos szavakat, elborult tekintettel fordult a férfi után, aki "Oh, utánam jön!" felkiáltással konstatálta az eseményeket.

A következő másodpercben Beckham már ott is volt és beleüvöltött a másik arcába: "Mondd ezt még egyszer! Mondd még egyszer!!!" Erre a gúnyolódó drukker már nem volt annyira nagy legény, csak annyit válaszolt: "Nem mondtam semmit!"

Egy kiadós veréstől nyilván nem a visszakozása mentette meg, sokkal valószínűbb, hogy a sztár végiggondolta, mit veszthet, ha az eddigi botrányt még eggyel tetézi, így otthagyta a nagyszájú férfit, ám kifelé menet még utoljára visszafordult, hogy annyit mondjon: "Csak mondd az arcomba!"

A hetekben kirobbant botránnyal kapcsolatban egyébként a focista múlt héten azt nyilatkozta: a vádak hamisak és teljesen nevetségesek, hiszen boldog házasságban él, mindenki láthatja. A rágalmazásért azonban busás elégtételt követel, melyet szeretne majd egy gyerekeket segítő alapítványnak adományozni.

Emellett pedig sajnálatát fejezte ki, hogy olyan világban kell élnünk, melyben egy pletykalap bármilyen hazugságot kitalálhat a magasabb profit érdekében, és ezért senkit sem vonnak felelősségre.

Eltűntek David Beckham tökei!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.