Fogalma sincs, mit vehetne fel kerekedő hasára

Victoria Beckham bepánikolt a királyi esküvő miatt!

Valósággal pánikba esett Victoria Beckham, mert a leghalványabb fogalma sincs arról, mit vegyen fel a két hét múlva esedékes világraszóló eseményre. Gömbölyödő hasa sem könnyíti meg a dolgát.

Victoria Beckham szőrmével takargatta terhes hasát képgaléria

2011.04.14 16:29ma.hu

Miközben már mindenütt arról beszélnek, hogy Victoria Beckham lesz az évszázad esküvőjének tartott nagy eseményt követően Kate hercegnő udvari ruhatervezője, az ex-Spice Girl mostanság nemhogy másnak, de saját magának sem tudja kiválasztani a megfelelő ruhát.

Mentségére legyen szólva: terhessége most már annyira előrehaladott, hogy gömbölyödő pocakja inkább nehézséget okoz az öltözködésben, mint örömöt, és a szigorú előírások is csak nehezítik a választását, hogy mit vegyen fel a királyi esküvő alkalmából.

Fotó: INF Daily (További képekhez KATT ide!)

Pedig túl sok ideje nincs már válogatni, Vilmos herceg és Kate Middleton alig két hét múlva mondják ki a londoni Westminster-apátságban a boldogító igent, így a ruhatervező csapat is egyre nagyobb stresszben van. Állítólag a 36 éves egykori énekesnő, aki időközben divattervezésre adta a fejét, nem tudta elfogadni az eddig elérakott 11 variáció egyikét sem.

Kifejezetten zavarja az egyre inkább terebélyesedő alakja, és nem találja azt a stílust, ami véleménye szerint ízlésesen leplezné a terhességét.

"Azt kifogásolja, hogy újra és újra ugyanazokat a ruhákat kell viselnie várandósan. Átnézte a ruhásszekrényét, de hiába vannak benne a legnagyobb divattervezők ruhái, már semmiben nem érzi magát jól." - mondja az egyik közeli forrás.

Nem csoda, ha a tervezőcsapat sincs mostanában túl rózsás hangulatban!

Még több hír Victoria Beckhamről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.