Csak felöltözve fotózhatják a hírességet

Victoria Beckham mégsem vetkőzik terhesen

Egyre több híresség vállalja fel a terhesfotózást, ám Victoria Beckham annak ellenére, hogy szintén elgondolkozott a dolgon, most mégis úgy döntött, kihagyja ezt a lehetőséget.

2011.07.03 09:19ma.hu

Victoria Beckham a várakozásokkal ellentétben mégsem akar vetkőzni, noha több külföldi bulvárlap már beharangozta, hogy a csak néhány nappal szülés előtt álló híresség hamarosan meztelenül áll a fényképezőgép elé.

Az egykori Spice Girls-tag kijelentette: büszke arra, hogy negyedik gyermekének hamarosan életet ad, de mégsem áll szándékában levetkőzni, ahogyan sok más híresség megteszi.

Fotó: Barcroft Media

"Nem az a fajta ember vagyok, aki szereti mindenütt szétkürtölni, hogy terhes. Nem látok rosszat benne, nagyon büszke vagyok a várandósságomra, és tényleg áldottnak és boldognak érzem magam. De akkor sem vagyok olyan, úgyhogy nem, nem veszem le a ruhám. Nem hiszem, hogy bárki másnak látnia kellene engem, mint a férjemnek. Egyáltalán senkinek!" - magyarázza döntését.

Arról viszont szívesen mesélt, hogy a leendő kislánynak máris bámulatos ruhagyűjteménye van. "De egyáltalán nem idegesítő módon. Csak szeretem a francia kislányruhákat. Szeretem, ha egy kislány úgy néz ki, mint egy igazi kislány" - magyarázta a mostanában divattervezőként dolgozó anya, akinek eddig három fia született: Brooklyn 12, Romeo 8, Cruz David pedig 6 éves.

Annak ellenére, hogy bevallja, néha küzdeni kell azért, hogy a karrierjét és a családi életet valahogyan összeegyeztesse, Victoria kijelentette, semmit nem csinálna másképp. "Minden dolgozó anya tudja, hogy valóban olyan, mint üveggolyókkal zsonglőrködni, ha gyerekeid és férjed van, akikre vigyázni kell, de közben szenvedélyesen szereted a munkádat is. De nem tehetsz máshogyan, és én nagyon szerencsés vagyok" - tette hozzá.

Még több hír Victoria Beckhamről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.