Mosolytalan a volt Spice Girl

Victoria Beckham nem tűnik boldognak

Negyedik gyermekét várja az egykori Spice Girls-tag - Victoria Beckham-nek és focisztár párjának ezúttal kislánya lesz. A csinos énekesnő ennek ellenére sem látszik annyira feldobottnak.

2011.05.24 06:32ma.hu

Hosszú évek óta vágyott kislányra Victoria Beckham - eddig ugyanis mindig fiuk született férjével, David Beckham-mel, három is.

Az egykori spice girl azonban sem a Vilmos herceg esküvőjéről készült fotókon, sem a mostanában készített lesifotókon nem tűnik túlságosan vidámnak.

Igaz, hogy mindig visszafogott eleganciájáról volt híres - ám korábban az a hír járta, hogy az utóbbi csemeték fogantatása gyanúsan egybeesik David Beckham egy-egy félrelépésével.

A házastársak minden alkalommal elsímították a dolgot, és inkább a születendő gyermekre koncentráltak - ám egyáltalán nem lenne csoda, ha Victoria nem tudna megbízni száz százalékig a párjában. Talán ennek köszönhető, hogy nem csattan ki a boldogságtól?

Valószínű egyébként, hogy a negyedik baba is császármetszéssel fog születni, ahogy a fiúk.

Az énekesnőt korábban orvosai óva intették egy újabb teherbeesésétől, de úgy tűnik, a várva-várt kislánytól semmi sem tarthatta vissza a sztárt.

Nagy meglepetés volt az újabb Beckham-baba!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.